Frustratie #WOT ’17-1

Frustratie? Ik pas. Daar doe ik niet aan. Natuurlijk heb ook ik af en toe mijn ergernisjes, ik ben ook maar een mens. Maar frustraties, nee, dat begrip heb ik jaren geleden achter me gelaten. Jaren terug, met enige begeleiding. Maar dat was dan ook afdoende. Mij krijg je niet gek, ik zoek gewoon het zonnetje op. En, weet je, dat luchtte ontzettend op. Dus het bevalt me wel. Het woord heeft voor mij veel te veel niet te gebruiken lading. Sinds mijn glas altijd minimaal half vol is geniet ik veel meer van het leven. Ik kan het je aanraden.

8 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Rose-marie schreef:

  Ik neem je goede raad gelijk aan..

  1. carel de mari schreef:

   heel verstandig šŸ˜‰

 2. Hij is weer raak en waar Carel!

  1. carel de mari schreef:

   We zijn het weer eens

 3. Cin schreef:

  Voorlopig leren mijn frustraties mij nog veel over mijzelf. Maar ooit zal ook ik wijzer zijn dan me door frustraties van de wijs te laten brengen.

  1. carel de mari schreef:

   ‘verstand komt met de jaren’ pleegt mijn oude moeder te zeggen. Ik geloof daar niet in, het verstand is er wel, we leren het te gebruiken

 4. Anna schreef:

  Dat is iets dat je inderdaad met de jaren leert… loslaten i.p.v. gefrustreerd te raken

  1. carel de mari schreef:

   Je hebt er alleen jezelf en je omgeving mee

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.