Klok #WOT ’17-9

Ben ik een man van de klok? Ja wanneer het om op tijd komen gaat. Afspraak is afspraak. Ja wanneer het om dagritme gaat, op tijd op, op tijd eten en als het even kan op mijn vaste tijd bedwaarts.

Maar ook nee, als ik ergens mee bezig ben kan ik alle tijd vergeten. Dan wil het nog wel eens schrikken zijn, is het al zo laat?

Tijd speelt niet meer die rol die het had toen ik nog moest werken. Nu is het meer iets van mogen. Ik neem de tijd om mijn ochtendkrantje te lezen, ik neem de tijd voor een puzzel of een boek, ik pak mijn uren om te schilderen of schrijven. En ik kijk op mijn horloge, ik zal maar eens aan de slag gaan anders staat het eten niet op tijd op tafel.

Tijd, ik weet er niet goed raad mee, ik kom te kort en hou over.

2 gedachten over “Klok #WOT ’17-9

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑