Ruimte, #WOT ’13-7

Ik heb ruimte nodig, letterlijk.

Ik kan er niet tegen, die overvolle winkelstraten en koopmalls op zaterdag, ik krijg het er Spaans benauwd. Geef mij maar een dinsdagochtend om de noodzakelijke inkopen te doen. Zo’n ochtend waarop je rustig van winkel naar winkel kunt, waar het personeel tijd heeft om je te adviseren.

Ik heb ruimte nodig, figuurlijk.

Ik kan er niet tegen, die beklemmende regelgeving, het een voorschrift voor alles wat je doet. Ik heb een hekel aan het ‘je moet’, ook als dat meer bedoeld is als een advies. Ik ben echt geen anarchist, begrijp best dat er wetten nodig zijn. Maar het slaat hier zo ontzettend door. Ik kan me niet vrijelijk bewegen.

Ik heb ruimte nodig!

0 gedachten over “Ruimte, #WOT ’13-7

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑