Thee #WOT ’19-37

Van oorsprong ben ik een koffiedrinker, zwart, geen suiker. Dat begon al bij het ontbijt en wanneer ik na gedane arbeid thuis kwam had ik al gauw acht à tien bakkies op. Automatenkoffie, ik griezel als ik er op terugkijk. En dan ‘s avonds nog twee, geen wonder dat ik een slaapmutsje nodig had na al die cafeïne.

Ineens had ik er genoeg van, al die koffie. Niet dat ik er cold turkey mee stopte maar ik minderde fors. Het ontbijt wordt nu begeleid door een glas thee, Engelse melange of, indien niet in huis, Earl Grey. In de ochtend twee kopjes koffie en dan ‘s middags weer zwarte thee. In de avonduren nog twee koffie om het slaapmutsje te rechtvaardigen.

Een gedachte over “Thee #WOT ’19-37

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑