Yngling #WOT ’17-25

Yngling ~ 1) type zeilboot 2) Een yngling is een middelgroot type zeilboot, waar onder meer olympische wedstrijden mee gehouden zijn 3) jeugd (Noors) 4) jongeling (Noors)

Dat is voor mij ingenting, noors voor niets is mijn eerste reactie. Jeugd ligt al enige tijd achter me al heb ik af en toe nog wel streken die daarbij passen. En wat zeilen betreft, ik kom niet veel verder dan een BMetje, ik schreef daar eerder over. Hoewel, op het Tjeukemeer en van Harlingen naar Terschelling heb ik wel op een platbodem gezeild maar dan onder de deskundige leiding van een echte schipper. En dan is het werk voor de bemanning maar de verantwoordelijkheid voor de kapitein. Dus, Martha, van mij een korte WOT, deze warme week.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑