#50books ’17-1

Wat is jouw leesuitdaging voor dit jaar?

Ben ik een boekenlezer? Eerlijk gezegd betwijfel ik het een beetje. Niet dat ik nooit een boek lees, zo erg is het nu ook weer niet. Maar ik heb bijvoorbeeld een maand gedaan over de eerste van Hendrik Groen, een boek dat, als ik het geloven mag, voor velen een pageturner was. En nu ben ik alweer een week of twee beetje bij beetje Mama van Hugo Borst aan het lezen. Judas van Astrid Holleeder staat geparkeerd voor de eerstvolgende vakantie, dat moet dan lukken. Misschien is dat het wel, maak ik onvoldoende tijd vrij om een echte lezer genoemd te worden. Ben ik te druk met andere dingen, liggen mijn prioriteiten elders. Dat is ook een reden waarom ik lang niet altijd meedoe aan de #50books-vraag. Laat ik het mezelf maar niet al te moeilijk maken, ik ga geen uitdaging aan. Geen limiet voor mij en geen wekelijkse verplichting mee te doen met deze serie. Ik lees wanneer het mij uitkomt en wat mij uitkomt. En past het in mijn straatje dan vind je bij Martha dit jaar mijn #50books-bijdrage.

9 gedachten over “#50books ’17-1

Voeg uw reactie toe

  1. Moest best stiekem lachen, oké niet zo stiekem dus … ☺ Maar aan de hand van wat ik uit je blogs kan opmaken ben je echt met zoveel andere dingen bezig dat ik best wel begrijp dat er maar weinig leestijd overblijft.

  2. Lees best veel…maar als ik een boek niet lekker vind….gaat hij met de zelfde gang weer terug naar de bieb… Wil inderdaad lekker lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑