#50books, de allerlaatste

Na vijf jaar zijn de vragen op. Of in ieder geval in zoverre dat een nieuw jaar met vijftig nieuwe vragen niet meer mogelijk lijkt. Groot gelijk, Martha, het is mooi geweest. Bedankt voor het vele werk dat je eraan gehad hebt!

Je laatste vraag:

Schrijf een brief aan de hoofdpersoon uit een boek naar keuze.

Je kent me, lekker eigenwijs, ik geef daar mijn eigen draai aan. Geen brief aan Robert Langdon om mijn verwondering uit te spreken over zijn parate kennis van de meest ongebruikelijke symbolen. Geen mailtje naar Hendrik Groen om hem een pluim te geven voor zijn ingetogen rebellie. Geen bericht aan Lisbeth Salander om haar steun te betuigen bij haar strijd tegen het onrecht.

Nee, Martha, deze brief is aan jou gericht om je te bedanken voor niet alleen jaren #50books maar ook voor de wekelijkse #WOT en je bijdrage aan mijn inmiddels ter ziele #SG16/17.

Deze rubrieken hielpen mij door de dagen van mindere inspiratie, ze gaven me ritme en houvast bij het dagelijks bloggen.

Ik blijf je volgen, nogmaals merci!

2 Comments

  1. Had ik al gezegd dat ik even een traantje moest wegpinken toen ik het las? Wow, dank je wel Carel. Ik blijf mijn best doen om je van inspiratie te voorzien met de WOT en natuurlijk blijf ik spreekwoorden beschrijven, gewoon omdat ik dat leuk vind.
    En natuurlijk volg ik jouw blog ook! Altijd leuk om te lezen over jouw dagelijks leven. Even stil staan bij hoe anderen hun dag hebben beleefd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.