Ik begrijp iets niet

De jongerenbijeenkomst over de toekomst van de , die vanavond in zou worden gehouden, gaat niet door in verband met de winterse omstandigheden.

Op internet kwam ik gisteren deze boodschap tegen. Code oranje, later zelfs rood, ik kan zo’n afgelasting billijken.

Ik begrijp niet waarom een bijeenkomst over de toekomst van de binnenstad van Schoonhoven vijftien kilometer verderop gehouden moet worden. Ook in de Zilverstad is vast wel een zaaltje te vinden waar de jongeren bijgepraat kunnen worden, respectievelijk hun eigen ideeën kunnen ventileren. Ik kan me niet voorstellen dat de gedachte daarachter is, laten we het maar een eind weg doen dan komt er niet veel op af. In dat geval hoef je het ook niet af te gelasten omdat er sneeuw ligt.

Op andere terreinen is de gemeente heel erg op zoek naar de inbreng van betrokkenen, gelukkig, ik juich dat toe. Dus ik geloof eerlijk gezegd niet in de hierboven genoteerde gedachte.

Maar onlogisch vind ik het beslist. Dat de gemeente daar inmiddels ook wat twijfels heeft maak ik op uit de later verschenen mededeling dat men ook (sic) op zoek gaat naar een ruimte in Schoonhoven,

 

2 gedachten over “Ik begrijp iets niet

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑