Een geslaagde boekpresentatie

Het was nog even spannend, kan het wel doorgaan gezien de voorspelde storm! Maar toen duidelijk werd dat het pas in de loop van de middag van harde wind storm zou worden en we de auto’s op de veilige parkeerplaats van de naast Kamp Amersfoort gelegen politieschool mochten parkeren hakten we de knoop door, met nog een slag om de arm zonden we de 69 genodigden een e-mail, je bent welkom.

Omdat we nog het nodige aan apparatuur wilden checken en in ieder geval de eerste gasten wilden verwelkomen vertrokken we bijtijds van huis. Met wind mee op nagenoeg lege wegen waren we veel te vroeg. Even uitwaaien dan maar, al een rondje over het terrein lopen.

De presentatie verliep volgens plan en achteraf mochten we van velen de complimenten in ontvangst nemen. Na de presentatie werd de groep in drieën gedeeld en kregen we van de gidsen een rondleiding van een uur. En ook dat werd door de gasten gewaardeerd. De complimenten hiervoor en voor de prima ontvangst op het herdenkingscentrum gelden daarom voor de aanwezige vrijwilligers.

We sloten af met een lunch in Leusden. In een ongedwongen sfeer mengde het gezelschap zich en werden contacten vernieuwd en nieuwe gelegd.

We kunnen dus heel tevreden terugkijken op deze geslaagde dag.

Met deze officiële aftrap is de verkoop van het boek gestart. We doen dat in eigen beheer, (nog?) niet via de boekhandel. Heb je belangstelling? Op de website staat hoe je het boek (kosten € 29,50 plus eventuele verzendkosten) kunt bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑