Een nieuw boek

Nadat begin volgende maand het boek wel gebogen, niet gebroken wordt gepresenteerd moet ik aan de slag met iets nieuws. Stil zitten past me niet zo goed. En dus heb ik maar voor volgende week een afspraak gemaakt. Het wordt een eerste gesprek met mijn oude tekenjuf over haar levensverhaal.

Ik ken haar al een jaar of twintig maar dan van de altijd gezellige lessen aquarelleren. Eerst op de volksuniversiteit, later jaren bij haar thuis. En zeker in die laatste periode ging het wel eens meer dan over perspectief en kleuren mengen om nieuwe kleuren te maken.

De komende periode zal het dieper gaan dan dat. Ik wil er iets moois van maken, nee, iets prachtigs. Ik heb er zin in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑