Een ware veldslag

Er heerst een ware veldslag. Op mijn initiatief en na ampel overleg met mijn adviseurs ben ik de strijd aangegaan. De vijand ontnam me teveel, de laatste dagen. Ik ben een vredelievend mens maar er zijn grenzen.

Maandagmorgen zijn de chemische wapens geleverd en meteen heb ik het eerste bombardement afgevuurd. Daarna ben ik rustig gaan slapen. Inmiddels zijn er zo’n zeven bommen geworpen. Ik hou dit nog wel een paar dagen vol. Dat moet ook wel, verliezen is geen optie. Het arsenaal is gelukkig goed gevuld.

Spijtig genoeg vallen ook onder de goedwillenden slachtoffers, ongewenst maar onvermijdelijk. Die pijn heb ik te lijden, het is een bewuste keuze. Oorlog voer ik niet voor de lol.

6 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.