Man met baard

Wat moet, moet. Ik laat voorlopig mijn baard staan, en ook mijn snor. Vroeger, toen ik jong en mooi was groeide mijn haar tot op de schouders en had ik een weelderige rode baard. Maar de baard werd een sik en uiteindelijk verdween ook die. De haren werden gemillimeterd en groeiden weer aan maar nooit meer zo lang. Kortom, de wilde haren verdwenen en ik werd iets van een heertje (de buitenkant dan, we moeten het niet overdrijven).
Wat zeg je, of die ouwe hippie weer terugkomt? Nee hoor, dat is niet de bedoeling, het is noodgedwongen. Mijn scheerapparaat heeft het begeven, zei als het ware dat hij er genoeg van had. Gelukkig kent Philips een omruilservice binnen de garantietermijn dus met een dag of vijf tot acht moet ik een nieuw machientje in huis hebben. En in die tijd groeit mijn baard. Niet meer rood maar gedistingeerd grijs. Misschien staat het me wel en moet ik hem laten staan. In dat geval zal ik mijn nieuwe shaver omruilen voor een baardtrimmer, de nabije toekomst zal het uitwijzen.
Ik heb Philips moeten beloven dat ik het kapotte ding milieuvriendelijk zal laten verdwijnen.

0 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.