Wad, overleven tussen water en land

Dat was lang geleden, ik was nog nooit in de nieuwe bioscoop van Gouda geweest. Maar gisteren was het dan zover. Geen weer om er eens lekker op uit te trekken en, al ben ik dan niet zo’n filmkijker, de bioscoop is dan een goede schuilplaats.

Wad, overleven tussen water en land werd het, een prachtige natuurfilm. Een jaarcyclus over het leven op de wadden. Zeehonden, trekvogels, vis en schelpdieren en verder prachtige luchten. Ik heb heel wat schilderachtigs voorbij zien komen!

En op de terugweg naar huis heb ik wat functies in mijn auto in moeten zetten die ik sinds ik hem heb, maart dit jaar, nog niet eerder nodig had. En ook dat is natuurlijk nuttig.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.