Sportschool dicht, buiten verder

Lockdown, alles weer dicht behalve dat wat absoluut noodzakelijk is. Daar verschillen de meningen over, bewegen is van essentieel belang in mijn ogen. Maar misschien vergis ik me, geldt dat niet voor de hedendaagse bevolking. Hoe dan ook, binnen sporten mag niet meer en ook Nippon houdt zich aan de regels. Met pijn in het hart, dat wel.

Die regels staan buiten sporten onder voorwaarden toe. En dus hebben ze binnen de regels en mogelijkheden toch een programma kunnen samenstellen.

Ik ben er gisteren even langs gelopen, nieuwsgierig als ik ben. Het team is druk bezig met toestellen naar buiten brengen, de vloer voor ons halfuurtje gym ligt er ook al.

Petje af voor deze ondernemers. Problemen worden omgezet in kansen, ze denken in mogelijkheden, onmogelijk kennen ze niet. Ik sport hier nu zo’n tien jaar, dat is duidelijk toen een goede keuze geweest!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.