Ze smelten de kaaskoppen

Pff, even uit de zon. Ik vind het heerlijk hoor, kan er ook redelijk goed tegen, normaal gesproken. Maar nu moet ik me even terugtrekken, even naar binnen om af te koelen. We hebben net een heerlijke Gazpacho gegeten, zo’n Spaanse koude soep, dat past prima bij dit weer. Water, veel water drinken moet. De hitte blijf je met veel water de baas heb ik van het Rode Kruis geleerd. 
We hebben vandaag onze kleinzoon, hij ligt even in bed, doet zijn middagdutje.
‘ O jee’, hoor ik via de babyfoon, hij doet dus toch niet zijn middagdutje. Hij ligt op mijn werkkamer en is in gesprek met al die schilderijen die daar staan en hangen. Hele verhalen, ik versta er niets van, het zal wel. Of toch, hij heeft nu een poes gevonden. ‘Poes, poes, aai, aai.’
‘ Hij slaapt nooit in de auto’, had zijn moeder gisteren nog gezegd maar toen wij uit Houten huiswaarts reden was hij ter hoogte van IJsselstein toch echt in dromenland. Misschien is hij nu wel over zijn slaap heen. Hij heeft het in ieder geval duidelijk naar zijn zin.
Ik ook, zeker weten!

4 gedachten over “Ze smelten de kaaskoppen

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑