Moeder en kind in vetkrijt

Ook deze prent komt uit het oude tekenschrift. Ik heb het ongetwijfeld nagetekend van een bekend schilderij. Dat heb ik heel lang gedaan, reproduceren. Pas rond mijn vijftigste heb ik dat deels losgelaten. Inmiddels doe ik het bijna niet meer. Wel gebruik ik regelmatig een foto als voorbeeld, een eigen foto en soms met toestemming een van een ander. Dat werken vanaf een foto geeft wel meer ruimte tot eigen interpretatie.

Van deze tekening heb ik jaren later een schilderij met acrylverf gemaakt. Zoek de verschillen!

met acryl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑