Leonardo da Vinci en Michelangelo

Zoiets komt bij mij soms zomaar uit het niets. Donderdagavond, het geplande avondje schilderen kon niet doorgaan en, maar dat is heel gewoon, ik had geen zin in het songfestival. Dus zocht ik een rustig plekje en snuffelde wat op het internet.

Kom ik een heel artikel over het leven en de werken van Leonardo da Vinci tegen. Met een paar prachtige portretten van de man. Dat moet ik dan ook maar eens proberen.

Ik vind dat heerlijk, een blanco vel en twee potloden en een gummetje. In een uurtje heb ik deze tekening gemaakt. En, omdat ik er geen genoeg van kon krijgen, nog een uurtje en ook Michelangelo staat in mijn schetsboek.

Na het fruit uit het blogje van gisteren dus nog twee potloodtekeningen, ik had een productief dagje!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.