Een eigen huis, wordt vervolgd

Pff, dames, jullie vragen me wel wat! Zowel onder mijn blog van gisteren als op Facebook dringen jullie aan op een vervolg. Eerlijk gezegd was dat niet de bedoeling. Ik vond het een mooi moment om de rest aan de fantasie van de lezer over te laten. Maar ja, de klant is koning, hier nog wel tenminste. Dus ga ik nadenken over waar jullie over hadden moeten nadenken.
Nu ik dat zeg, jullie mogen natuurlijk ook een vervolg schrijven. Het is beloofd, ik zet mijn vervolg klaar en post het komende zondag. Als iemand zich geroepen voelt het verhaal ook voort te zetten, leuk! Zet het op je eigen blog of mail het me toe. Ik zal je verhaal dan ook plaatsen, respectievelijk linken. Ik ben benieuwd! Ik heb mijn richting al bepaald, tegendraads als altijd.

0 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.