Vuist en #SG17 40

Vuist

Steeds vaker spreek ik voor de vuist weg. Anders gezegd, ik bereid me niet voor, schrijf geen tekst uit die ik daarna voordraag. Sterker, ik maak ook geen aandachtspuntenlijstje, zo van dat onderwerp moet ik ook nog even aansnijden. Vreemd genoeg gaat dat meestal goed terwijl ik, wanneer ik geen boodschappenlijstje uitschrijf ik gegarandeerd iets vergeet. Ter geruststelling, als iets werkelijk belangrijk is dan maak ik wel degelijk vann te voren mijn aantekeningen.

Wat is de bedoeling?

spreekwoord
Ik gaf iedere dinsdag op dit blog een woord dat in Nederlandstalige spreekwoorden of gezegdes voorkomt.

Het woord voor deze week

Nee, sorry, geen nieuw woord. De respons op deze serie is al lang teleurstellend. Mijn dank aan Jannie en Martha die trouw hun bijdragen leverden. Het was een leerzame exercitie.

1 Comment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.