Boodschappen #WOT ’17-36

Altijd weer die boodschappen. Ik heb er geen moeite mee, ga doelgericht te werk. Ik maak al dan niet op papier een boodschappenlijstje en werk dat netjes af. Je zult me niet snel met iets thuis zien komen wat ik niet tevoren gepland heb. Hooguit gebeurt het wanneer iets niet aanwezig is en ik ter plekke moet improviseren. Ik laat me niet verleiden door wat op ooghoogte staat, nog wat op de kopse kant van de schappen te vinden is. Reclameacties, zegeltjes, speeltjes, aan mij is het niet besteed. Ik heb daar dus geen boodschap aan.

Kortom, ik ga gedisciplineerd te werk.

2 gedachten over “Boodschappen #WOT ’17-36

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑