Dat doet ie anders nooit

Wat een verschrikkelijk saaie dag, gisteren! Alleen maar regen. Vergeleken met wat de Bovenwindse Eilanden overkwam mogen we natuurlijk niet echt klagen. Wat een ellende daar, eerst die orkaan en daarna dat dat plunderen. Dat mensen eten en drinken mee naar hun beschadigende huis meenemen, ik heb er begrip voor. Puur overleven. Dat huizen en winkels leeggehaald worden is erg.

Terug, ik hou er niet van, dat herfstweer. Uit chagrijn heb ik een film zitten kijk, Michiel de Ruyter. Ik ben verbaasd dat ik het einde gehaald heb. Speelfilms kijken is niet mijn favoriete bezigheid, ze duren mij te lang.

2 gedachten over “Dat doet ie anders nooit

Voeg uw reactie toe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑