Focus #WOT ’13-4

Ik ben het een beetje verleerd, me focussen. Het hoeft ook niet vaak meer. Natuurlijk, als ik achter het stuur zit ben ik geconcentreerd met weg en verkeer bezig, heb ik een bespreking dan houd ik me aan het onderwerp. Dat soort focus op korte termijn en/ of op een handeling lukt wel. Maar me voor langere tijd richten op een zaak, dat de hoofdzaak maken lukt niet meer.
En, zoals gezegd, dat hoeft ook niet meer. Ik kan het me permitteren me met van alles en nog wat bezig te houden. En zo dwaalt ook de focus op het schrijven van deze WOT weer af, ineens voel ik de noodzaak om Focus op Youtube op te zoeken. Bij deze:

0 gedachten over “Focus #WOT ’13-4

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑