Loterij #WOT ’19-6

Ik koop nooit loten , geen staatslot, geen postcode- of vriendenloterij, niet bij de bankgiro. Ik koop geen krasloten, ik hou er niet van. Ik zit niet te wachten op een grote prijs, laat staan op een eigen geldje. Ik ben een tevreden mens.

Je kunt het natuurlijk ook omdraaien. Ik heb het getroffen met vrouw en (klein) kinderen, met mijn gezondheid, het inkomen is nog genoeg om te kunnen doen wat we willen, ik heb leuke hobby’s, kan me makkelijk bewegen onder de mensen. Kortom op alle terreinen de hoofdprijs!

One thought on “Loterij #WOT ’19-6

Add yours

  1. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je leven!

    Zelf heb ik niets met loterijen, maar mocht ik ineens een groot geldbedrag tot mijn beschikking hebben, dan zijn er toch dingen die ik zou veranderen. Best leuk om bij stil te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑