Loterij #WOT ’19-6

Ik koop nooit loten , geen staatslot, geen postcode- of vriendenloterij, niet bij de bankgiro. Ik koop geen krasloten, ik hou er niet van. Ik zit niet te wachten op een grote prijs, laat staan op een eigen geldje. Ik ben een tevreden mens.

Je kunt het natuurlijk ook omdraaien. Ik heb het getroffen met vrouw en (klein) kinderen, met mijn gezondheid, het inkomen is nog genoeg om te kunnen doen wat we willen, ik heb leuke hobby’s, kan me makkelijk bewegen onder de mensen. Kortom op alle terreinen de hoofdprijs!

Een gedachte over “Loterij #WOT ’19-6

Voeg uw reactie toe

  1. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je leven!

    Zelf heb ik niets met loterijen, maar mocht ik ineens een groot geldbedrag tot mijn beschikking hebben, dan zijn er toch dingen die ik zou veranderen. Best leuk om bij stil te staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑