Moestuin #WOT ’16-11

Geef AH maar de schuld, zonder hun actie op herhaling was moestuin niet het woord van de week geworden. Wij doen er niet aan mee, kopen maar weinig bij deze supermarkt.
Vroeger heb ik een tijdje een schooltuintje gehad waar voornamelijk groenten op geteeld werden. De sla schoot massaal door, we aten weken worteltjes. Ik overdrijf nu, hoor. Later hebben we een deel van onze voortuin nog benut voor wat groente en hadden we een paar bessenstruiken van verschillende soort. Nu doen we het nog met een braam en wat aardbeienplantjes. En in een hoekje staan nog wat kruiden, bieslook, peterselie, dat soort. Want wat is er lekkerder dan een maaltijd die opgevrolijkt is met wat kruiden uit eigen tuin?

2 Comments

  1. Kijk als er een supermarkt is die wij wel aandoen als we in Nederland zijn dan is het de AH wel … kan je van alles kopen wat je bij ons nauwelijks vindt: grote bokkepoten ☺ allerhande gedroogde kruiden, vijgenbrood met amandelen, en noem maar op… De moestuinpotjes gaven we weg aan iemand met groenere vingers dan de onze…lol

    1. AH en Delhaize, het komt dus ook jouw kant op. Andere grotere supermarktketens hebben overigens een vergelijkbaar aanbod, hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.