Moeten #WOT ’18-27

Mijn haren staan recht overeind als ik alleen het woord al hoor. Ik moet niets!

Ik maak zelf wel uit wat ik moet. Dat is genoeg, ik ga mijn verantwoordelijkheid niet uit de weg. Hoe goed ook bedoeld, zeg tegen mij niet dat ik dit eens moet proeven, dat ik daar eens naartoe moet. Pak het in als een advies, dat lijkt me wel wat voor jou, en ik ben je dankbaar.

Ik heb dat altijd gehad, kind van de zestiger jaren, denk ik.

Een gedachte over “Moeten #WOT ’18-27

Voeg uw reactie toe

  1. Hahaha ja zo herkenbaar. Iemand zei van de week tegen me dat ik iets moest regelen omdat ik nog niets geregeld had en de rest wel. Ik ging volledig in de weerstand. Vandaar dit WOT-woord deze week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑