Pyjama #WOT ’18-18

Toe maar, Martha, zie mij maar in zo’n middeleeuws nachthemd. Je noemt het niet maar denkt er vast een slaapmuts bij, zo een met een kwast. Die tweede suggestie ligt dit dichter bij de waarheid, een flanellen herenpyjama van de HEMA. Jasje met vier knopen, die longsleeves krijg ik het benauwd van. Ik kan er ook niet goed tegen als een kapmantel te strak wordt omgedaan. Een pyamajas met knopen dus en die knopen maak ik niet dicht.

Ik slaap onder een open raam en ben regelmatig mijn dekbed kwijt. Zou ik het flanelletje niet aantrekken dan ben ik ‘s morgens niet te genieten vanwege stijve rug en schouders.

Bij echt warme nachten slaap ik zonder pyama of pierlala zoals mijn jongens zeiden toen ze nog klein waren.

En wat dat slaapmutsje betreft, die heb ik op voor ik ga slapen!

8 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.