Sterrenbeeld #WOT 16-31

zonder titel 3Het woord van deze week is er een waar ik eigener beweging nooit over zou schrijven. Ik heb helemaal niets met astrologie. Ook niets met de wetenschap sterrenkunde. Natuurlijk heb ik wel gehoord van de grote en de kleine beer,  van de poolster en Castor en Pollux maar het houdt me niet echt bezig. Enfin, in de dierenriem vind je me bij de steenbokken, in de dierentuin is die kans kleiner, mocht je het willen weten. 

4 Comments

  1. Haha … naar mij ga je in de dierentuin lang mogen zoeken, je zal me niet vinden. Tenzij in de verzorgingsruimte… een weegschaal hé ☺ Verder dan jouw kennis over de sterren reikt ook de mijne niet, al heb ik, ooit in een ver verleden, tijdens een schoolreis het planetarium bezocht.

    1. Een paar jaar geleden nog in het beroemde planetarium van Eise Eisinga in Franeker geweest, knap gemaakt maar het interesseerde me verder weinig

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.