Vooruitzicht, #WOT ’13-1

Mocht je willen, vooruitzicht. Eerlijk gezegd heb ik geen moment het idee gehad dat het vandaag donderdag is en er dus een WOT op het to do lijstje staat. Te veel aan mijn hoofd, vreemde dagenserie met al dat feesten en te druk met andere dingen, moet je maar denken. Vreemd overigens want ik voorzag wel dat het morgen vrijdag is en ik mijn eerste vlog op Utrecht mijn stad moest plaatsen.
Ik heb een agenda om mijn vooruitzichten vast te leggen en dat is voor de meeste gevallen gewoon hard nodig. En verder leef ik van dag tot dag, wat zal ik me nog druk maken. Dat het zover zou komen was een prachtig vooruitzicht, pas achteraf gezien dan.

0 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.