Je hebt interesse getoond voor …

Dat Google toch! Op mijn smartphone krijg ik dagelijks via Google berichten over artikelen waar personen in genoemd worden. Want, weet Google, ik heb interesse getoond! Hoe ze daarbij komen, ik heb het niet aangegeven. Je kunt belangstelling hebben voor een sport of sportclub, zeggen dat je van popmuziek of films houdt, vragen om beursberichten. Niets van dat al, noch van wat anders heb ik ooit aangevinkt. Dat kan natuurlijk niet, en dus bedenkt Google zelf wel wat me interesseert. En daarom krijg ook allerhande rommel over Koeman, Bosz en Cocu. Vinden ze het nodig iedere natte wind van Wilders te melden en is wat RTL aan nieuws brengt kennelijk voor mij belangrijk. Zelfs Mark Rutte zou ik willen volgen. Ach, ik probeer me breed te oriënteren maar ben geen Ajax-, PSV- of Everton supporter en de vijand des vaderlands komt hooguit in beeld om hem in de gaten te houden. RTL nieuws kijk ik nooit naar maar ik sluit niet uit dat er ooit van die club iets mijn aandacht vroeg. Zijn dat soort berichten misschien te koop? Ik kan in ieder geval niet aangeven dat ik er vanaf wil.

Ik probeer er maar mee te leven!

4 gedachten over “Je hebt interesse getoond voor …

Voeg uw reactie toe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑