Vrijwilliger in Krimpenerwaard 2

Na het sporten, als ik eenmaal weer aangekleed ben, kijk ik altijd even op mijn telefoon, ik zit dan vlak op de winkels en kan op de terugweg, indien nodig, even iets kopen. Dit keer stond er dat ik een gemist gesprek had, komend van een mij onbekend nummer.

Eenmaal thuis maar even gebeld, bleek het de wethouder te zijn. Of ze vanmiddag even langs mocht komen in verband met mijn blog van gisteren. Met mij valt natuurlijk altijd te praten en dus stond ze conform de afspraak klokke één voor de deur. Best snel.

Excuses, natuurlijk is mijn vrijwilligerswerk hogelijk gewaardeerd maar er is een en ander fout gegaan. Het plan de beste vrijwilligers extra in het zonnetje te zetten was niet goed doordacht, de toetsingsnormen selecteerden onvoldoende met als gevolg dat veel te veel vrijwilligers in aanmerking zouden komen. Ik begrijp dat dat nu ook weer niet de bedoeling is, het moet iets redelijk exclusiefs zijn. Besloten is toen om maar alle aanmeldingen af te wijzen en dat is gedaan. Maar zonder verdere toelichting en dat zou ik graag een communicatiefout noemen. Zij ook.

In ieder geval gaat men nu opnieuw bekijken hoe er een systeem kan worden opgezet waarbij duidelijke maar haalbare normen gelden en in de uitkomst een zekere exclusiviteit is gegarandeerd. Ik moet hier vrede mee hebben, althans voorlopig want verder is het afwachten.

Het vorige blog heeft ook veel andere reacties teweeg gebracht, mijn dank daarvoor. Ik voel me hierdoor gesteund!

4 gedachten over “Vrijwilliger in Krimpenerwaard 2

Voeg uw reactie toe

  1. Mooi zo’n bezoek van een wethouder.

    Maar het verhaal maakt de hele gebeurtenis alleen maar kleinzieliger.

    Mocht je alsnog iets krijgen dan kun je in ieder geval een pracht van een dankwoord geven ….

    Vriendelijke groet,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑